Çin Otu


Çin otu ile hasır kamelya, çardak ve dış mekanlarınızdaki oturma alanlarınızın gölgeliklerinizi doğal ve egzotik bir görünüme kavuşturun.

Çin Otu Ölçü ve Özellikleri

  • 1.5 metre X 3 Metre (Yükseklik / Uzunluk)
  • 2 metre X 3 Metre (Yükseklik / Uzunluk)  ebatlarında hazırlanmaktadır.
  • Ürünümüz yüksek kaliteli ve uzun ömürlüdür. %100 doğal malzemelerden imal edilmektedir.
Çin otu ürünlerimizi ihtiyacınıza uygun olarak hazırlayarak size göndermekteyiz.

Çin Otu Genel Özellikler

Çin Otu Nedir?

Çin otu diğer adıyla gıyak otu ya da saçaklı hasır otu olarak da anılan dekoratif gölgelik olarak kullanılmakta olan bu ürünümüz hasır kamelya ve çardak uygulamalarında sıklıkla tercih edilmektedir. 
Otel, restoran, kafe, site içi kamelya ve villa bahçelerindeki mekanların çatı kaplamasında yaygın bir kullanıma sahip çin otu mekanlara doğal ve egzotik bir görünüm kazandırmaktadır. 

Çin Otunun Kullanıldığı Alanlar

  • Kamelya ve çardakların çatılarında,
  • Hasır kamelya uygulamalarında dekoratif ve gölgelik amaçlı yanlardan sarkıtma ile kullanımı
  • Turizm işletmelerindeki cafe, bar, kulübe, loca gibi alanların çatı kaplamalarında ve çatı süslemelerinde
  • Hasır dekorasyon ustaları tarafından özel hazırlanan hasır şemsiye modellerinde
  • Veranda ve pergole çatılarında hem gölgelik hem de süsleme amaçlı kullanımı yaygındır.
  • Çin otu 4 mevsim tüm mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen bir üründür.

Çin Otu Sipariş ve Fiyatlar

Çin otu hasır kamelya ürünümüzü sipariş vermek için hemen bize ulaşabilirsiniz. Uygulama yapılacak alan ve uygulama tekniğinize göre kullanılacak olan malzemenin mikterı değişmekte olduğundan hasır dekorasyon ustalarımız ile birlikte en uygun ürünü ve ölçüleri birlikte belirleyerek size hemen ürün fiyat bilgisi vermekteyiz.

Aşağıdaki irtibat numaralarımızdan bize ulaşarak çin otu siparişinizi başlatabilir ve sormak istediklerinizi iletebilirsiniz.


Sık Sorulan Sorular

Çin Otu Uygulamasını Kendimiz Yapabilir Miyiz?

Evet. Çi otu uygulamasını kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz. Tadilat ve dekorasyon işlerine eli yatkın kişiler çin otu uygulamasını çok kolay şekilde yapılabilmektedir.

Eğer bu işi kendiniz yapmak istemez iseniz bölgenizdeki bir tadilatçı ya da dekorasyon ustası bu işi sizin için kolaylıkla yapabilir.

Çin Otu Nasıl Uygulanır?

Çin otu rulo hasır şeklinde hazırlanmaktadır. Rulo açılarak uygulama yapılacak olan alanda 1 metre sarkıtılarak bağlanmış olan kısımlarından plastik klipsler ya da çelik teller ile bağlanarak çatıya sıkıcı monte edilir. Eğer çatı alanlarında bu şekilde monte edebileceğiniz bir durum yoksa sık aralıklarla uygun montajama vidaları kullanarak ta çin otu nu monte edebilirsiniz. 

Sarkıtma yapılacak olan alana çin otu açılarak monte edilerek işlem tamamlanmaktadır. Eğer çok aşırı rüzgar alan bölgelerde iseniz sarkan kısmı biraz daha kısa tutabilirsiniz.

Çin Otunun Rengi Tam Olarak Nedir?

Çin otu doğada yetişen doğal ve herhangi bir boya maddesi kullanılmadan hazırlanan orjinal bir ürün olduğu için renkleri yeşilimsi ve sarımtırak olabilmektedir. Yeşil olan ürünlerde uygulama yapıldıktan sonra güneşe maruz kaldıkça daha sarı bir renge kavuşacaktır. Ürün sayfamızda hem yeşil halini hem de sarımtırak halini görsellerde inceleyebilirsiniz.

Siparişlerimiz Ne Zaman Bize Ulaşır?

Çin otu siparişlerinizi en kısa süre içerisinde hazırlayarak adresinize kargo ile gönderim sağlamaktayız. Genellikle siparişinizin ertesi günü ürününüz hazırlanarak kargoya verilmektedir.


Resimler