Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

Bambu kamış ve bambu çit ürünleri ile bahçenizde ve dış mekanlarda yapılan şık ve doğal bambu dekorasyon uygulamalarını keşfedin. Bambu dekorasyon ustalarımız ile bahçe dekorasyonu hakkında ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz.

Bambu Bahçe ve Dış Mekan Dekorasyonu

Bu yazımızda bambu kamışı ve bambu bambuya benzerliği ile ün salmış Türk Bambusu lakaplı kargı kamışı ile bahçe dekorasyon önerilerine yer veriyoruz.

Bambu Kargı Kamışı ile bahçenizde ve dış mekanlarda estetik ve doğal ortamlar oluşturabileceğiniz öneri ve ürünlerimizi keşfedin. Bu yazımıda en iyi 6 bambu bahçe dekorasyon uygulamasını keşfederek ve ilham almanız dileğiyle.

Bambu Bahçe Dekorasyon Fikirleri

01) Bambu Çatı ve Gölgelikler : 

Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

Bambu çatı ve gölgelikler bahçenizdeki kamelya, çardak, veranda ve pergoleler üzerine montaja hazır bambu kamış rulo ürünü ile uygulanabilen doğal çatı ve gölgeliklerdir. Bambu çatı kaplama uygulanan mekana doğallık sağladığı gibi sıcak havalarda ferah bir ortam sunacaktır. Bambu çatı kaplama bambu kamış kargı ürünü ile yapılmaktadır. 

Bambu kamış rulo kaliteli ve sağlam kargı kamışlarının çelik teller yardımıyla birleştirilmesi ile hazırlanan bir üründür. Bahçe dekorasyonlarında en çok uygulanan kendin-yap uygulaması olan bambu bahçe gölgelikler hem ekonomik hem de uygulanması kolaydır. Daha detaylı bilgi almak için bambu kamış ile bahçe gölgelik yapımı yazımızı da okuyabilirsiniz. 

02) Bambu Çit Uygulamaları

Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

Bambu çit uygulamaları da bambu çatı uygulamaları gibi kendin yap bahçe dekorasyon uygulamasıdır. Montaja hazır bambu çit rulo ürünü ile bambu bahçe çiti yapımı hem kolay hem de ekonomik olmaktadır. Toprak, beton ve ahşap zemin üzerine uygulayabileceğiniz ürünler ile dış mekanlarınızı sınırlandırırken doğal ve ferah bir ortama sahip olacaksınız. 
Bambu çit rulo ürünümüz kargı kamışları ile imal edilmektedir. 

Hasır bahçe çitine iyi bir alternatif olan bambu çit ürünü ile mekanlarınızı sınırlandırırken mahremiyet sağlar ve rüzgarı da büyük oranda engellemiş olursunuz.

Bambu çit uygulaması ile daha fazla bilgi almak için bambu bahçe çiti nasıl yapılır yazımızı da okuyabilirsiniz.

03) Bambu Çit İle Bahçe Duvarlarınızı Daha Estetik Hale Getirin

Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

Bambu çit rulo ürünü ile bahçenizde hoş görünmeyen duvar kenarlarını kolaylıkla çevreyelebilirsiniz. Doğal dokusu ve uzun ömürlü yapısı ile bambu bahçe çiti ürünlerimi bahçenizde doğal ve şık bir görünüm kazandıracaktır. Bambu çit rulo ürünü bambu dekorasyon da en çok tercih edilen kendin yap bahçe çiti ve gölgelik ürünümüzdür.

04) Bambu ve Hasır Şemsiyelere Bahçenizde Yer Açın

Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

Doğal dokusu ve egzotik görünümü ile bambu ve hasır şemsiyeler bahçenizde vakit geçirirken sanki tatildeymiş gibi hissettirecektir. 5 Yıldızlı otellerde ve havuz kenarlarında çok sık kullanılan egzotik bambu şemsiye modellerimiz bahçenize çok yakışacak ve harika bir görünüm kazandıracaktır.
Bambu şemsiyeler kargı kamışları ve saz hasır otları ile bambu dekorasyon ustalarımız tarafından imal edilmektedir. İstediğiniz ölçülerde ve tasarımda hazırlanan bambu şemsiyeler ile kendi zevkinize bahçe dekorasyonunu tamamlayın.
Bambu şemsiyeler isteğinize göre metal ayaklı ve tekerlekli olarak ta imal edilebilmektedir.

05) Bambu Avize ve Lambalara Yer Açın

Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

Bahçenizde bambu çatınız altında kesinlikle bambu ya da hasır avize ürünleri tercih ediniz. Bambu avizeler şık ve doğal görünümü ile bahçe dekorasyonlarında özellikle hasır çatı ve bambu çatı altında çok şık duracaktır. Bambu avizeler farklı modellerde istediğiniz ebatlarda imal edilebilmektedir. Orjinal bambu ürünleri de imal edilebildiği gibi rattan ve hasır ürünleriyle de bambu avize lambalar bambu dekorasyon ustalarımız tarafından zevkinize göre tasarlanmaktadır.

06) Bambu Balkon ve Teras Dekorasyonları

Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

Geniş bir bahçeniz olmayabilir hatta bahçenizde bulunmayabilir. Balkonunuzda ya da terasınızda kendinize doğal bir yaşam alanı yaratmak istiyorsanız bambu kamış rulo ve kamış hasır rulo ürünlerimiz ile hasır balkon uygulaması ve teras duvarlarını kaplama yapabilirsiniz.

Hasır balkon uygulaması mahremiyet sağlar, rüzgarı keser, doğal bir görünüm kazandırır ve mekanlarınızı kesinlikle daraltmaz. Hasır balkonu uygulaması hakkında detaylı bilgi almak için hasır balkon yapımı yazımızı da okuyabilirsiniz.

 

Bambu Bahçe Dekorasyonun Avantajları Nelerdir?

Bambu Bahçe Dekorasyon Uygulamaları

  • Bambu dekorasyonu doğal ürünler ile uygulandığı için bahçenize doğal ve egzotik bir görünüm kazandıracaktır.
  • Bambu çatı ve gölgelik uygulamaları sıcak havalarda iyi bir ısı yalıtımı sağlar ve daha ılıman bir oturma alanına sahip olursunuz.
  • Bambu çatı ve bambu çit uygulamaları ekonomik ve montaja hazır ürünler olduğu için uygulanması da kolaydır.
  • Bambu bahçe dekorasyon ürün ve uygulamalar suya dayanıklı ve bakımı zahmetsizdir.
  • Bambu kamış ve kamış hasır ürünü ile 3 daha sağlam ve su geçirmez bambu çatılara sahip olabilirsiniz.
  • Bambu hasır şemsiyeler ile bahçenize çok şık ve egzotik bir görünüm kazandırın.
  • Bambu bahçe dekorasyon ürün ve uygulamaları yaşam alanlarınızda vakit geçirirken kendinizi tatilde gibi hissetmenizi sağlayacaktır.